A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

Міжнародний день миру

Дата: 25.09.2019 10:58
Кількість переглядів: 152

     Кожного року у всіх куточках Землі 21 вересня відзначають Міжнародний день миру. Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реальність. На вулицях спокійно, діти ходять до школи. Там, де підвалини міцні, безцінний дар миру може ніким особливо і не помічатися.

     Для тих, хто увесь час жив у світі благополуччя, ці слова нічого не значать. Їм важко оцінити ту величезну роль Міжнародного дня миру, де розриваються снаряди під вікнами будинків. Однак для дуже багатьох людей в сучасному світі цей дар – не більше, ніж казкова мрія. Привернути увагу до проблеми миру Землі – ось основна мета цього свята.

     Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення цього свята щороку долучається і наша школа.

     Учні Хустської ЗОШ І-ІІІ ст.№4 приєдналися до Всесвітньої акції «Голуб миру» під гаслом «Хай буде мир на всій Землі». Учні 2-В класу (кл.керівник Кучковська В.К.) долучилися до флешмобу «Діти за мир у цілому світі», знявши відео на пісню «Ми за МИР». В класах були проведені бесіди та години спілкування «Мир на планеті – щастя всім дітям».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора