A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

До Дня української писемності та мови...

Дата: 11.11.2019 14:33
Кількість переглядів: 111

      Ми – українці. Живемо у вільній і незалежній державі – Україні. Розмовляємо рідною державною українською мовою. А мова у нас красива і багата, мелодійна і щира, як і душа українського народу.

     Традиційно, до Дня української писемності та мови 9 листопада, в актовому залі нашої школи було проведено виховний захід «Наша мова - барвінкова мова» під керівництвом Ільканич Вікторії Йосипівної для учнів 1-2 класів,та Мітру Аліси Юріївної «Мово рідна, солов´їна…» для учнів 3-4 класів.
     Мета заходу: показати учням красу і багатство рідної мови за допомогою народної творчості, роботам письменників і поетів.Викликати бажання вивчати свою мову , милуватися її красою. Розвивати мовлення учнів, вміння спостерігати. Виховувати любов до рідного слова, до своєї землі, до народу.Атмосфера під час заходу панувала пречудова ,учні проявили неабиякі акторські здібності. За цеми їм щиро вдячні!

    “Мова – втiлення думки. Що багатша думка, то багатша мова. Любiмо ïï, вивчаймо ïï, розвиваймо ïï! Борiмося за красу мови, за правильнiсть мови, за приступнiсть мови, за багатство мови…” – Максим Рильський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора