A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

Малі Олімпійські ігри – 2019

Дата: 03.10.2019 15:28
Кількість переглядів: 437

Малі Олімпійські ігри – 2019

   Проведення Малих Олімпійських ігор стало доброю традицією в Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4.

   З метою виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху, формування в них навичок та культури здорового способу життя вчителями фізичної культури організовано і проведено малі Олімпійські ігри для учнів 2-11-х класів.

   30 вересня 2019 року відбулося урочисте відкриття Малих Олімпійських ігор. З вітальними словами до учасників Олімпіади звернулися директор школи Лемак Ольга Михайлівна та головний суддя змагань Кемінь Тамара Василівна.

   Під час цього дійства кращими спортсменами школи на спортивний майданчик було внесено емблему Олімпіади – Олімпійські кільця, як символ єдності народів усіх континентів, запалено Олімпійський вогонь та піднято Олімпійський прапор. Учителі та учні школи мали можливість подивитися показові виступи з боксу, кікбоксінгу, гімнастики та танцювальні номери.До цієї урочистої події підготувалися і вчителі школи, які продемонстрували присутнім запальний спортивний танець.

   Протягом тижня учні початкової ланки взяли участь у «Веселих стартах», а середньої та старшої ланки змагались з різних видів спорту: біг на 30 метрів, стрибки у довжину, перетягування канату, волейбол, футбол. Звісно, були переможці та переможені, але всі залишилися задоволені.

   4 жовтня 2019 року відбулось урочисте закриття Малих Олімпійських ігор. Переможці змагань були нагороджені грамотами, а старшокласники разом з молодшими школярами провели флешмоб. Піднесений настрій під час закриття малих Олімпійських ігор свідчив про те, що свято вдалося.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора