A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

Виховний захід на тему: «Волонтери - люди доброї волі» приурочений Дню Волонтера.

Дата: 15.12.2023 01:03
Кількість переглядів: 220

Вчителька Джумурат Світлана Миколаївна провела надзвичайно цікавий, пізнавальний та корисний виховний захід на тему:«Волонтери - люди доброї волі» приурочений Дню Волонтера.

На цей захід були запрошені гості з Товариства Червоного Хреста та офіцер 101 бригади 72 батальйону. Світлана Миколаївна розповіла учням про волонтерську діяльність зараз, а також якими були волонтери в часи заснування волонтерських організацій. Учні дізналися хто був першим засновником такої організації.

Довганич Олена Василівна – голова Хустської організації Товариства Червоного Хреста України виступила з чудовою промовою та показала учням відео про волонтерську діяльність та важливість цієї справи.

Офіцер 101 бригади 72 батальйону Кобзар Віталій розповів усім присутнім про особливості роботи дронів та деякої техніки, умови проживання бійців, роботу волонтерів, відповідав на запитання учнів.

Великою радістю для всіх стало вручення прапору із підписами бійців 101 бригади 72 батальйону. Цей подарунок буде займати особливе місце в школі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора