A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

Учні Хустської ЗОШ №4 рій «Побратими» вибороли абсолютне 1 МІСЦЕ , а рій «Сіроманці»- почесне 5 місце серед 49-ти роїв старшої та середньої вікової групи Хустської ТГ

Дата: 19.05.2023 01:52
Кількість переглядів: 15

Бо страх не дав свободи ще нікому,

А хто борець — той здобуває світ! 🇺🇦

 

Сьогодні відбулося урочисте закриття І етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та нагородження переможців та призерів.

Особливо відрадно,що учні Хустської ЗОШ №4 рій «Побратими» вибороли абсолютне 1 МІСЦЕ🥇🏆 , а рій «Сіроманці»- почесне 5 місце 🏆серед 49-ти роїв старшої та середньої вікової групи Хустської ТГ.

Вітаємо хорунжого Лепея Станіслава,якому надано право вносити Державний Прапор України.Стас посів 2 🥈🏆місце в особистому заліку з конкурсу « Метання гранати на точність». Роман Олександр виборов 1🥇🏆 місце в особистому заліку з конкурсу « Віджимання», а Шеверя Яна - 3 🥉🏆 місце в особистому заліку з конкурсу «Стрільба з пневматичної зброї».

Ми вдячні учасникам роїв за їх наполегливість,завзятість, згуртованість та відважність. 💙💛А керівникам - за величезну працю та виховання свідомих захисників , готових у будь-яких умовах вступити на захист нашої Батьківщини🇺🇦❤️

Пишайся синами своїми, країно!💙💛 Разом до Перемоги!🇺🇦🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора