A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

12 березня у Хустській ЗОШ І-ІІІ ст.#4 Мітру А.Ю. разом з учнями 3-В класу для 3-4 класів провела інтерактивну літературно- музичну композицію до 210-річниці з дня народження Т.Г. Шевченка «Величне слово Кобзаря»

Дата: 13.03.2024 08:43
Кількість переглядів: 21

Кожен народ має своїх духовних геніїв. Для нас, українців, таким є Тарас Григорович Шевченко - світоч української культури, поет, художник, мислитель.

Традиційно в березні проводять Шевченківські дні, під час яких кожен свідомий українець ушановує памʼять видатного співвітчизника.

12 березня у Хустській ЗОШ І-ІІІ ст.#4 Мітру А.Ю. разом з учнями 3-В класу для 3-4 класів провела інтерактивну літературно- музичну композицію до 210-річниці з дня народження Т.Г. Шевченка «Величне слово Кобзаря». Учні декламували вірші, співали, танцювали та продемонстрували свої театральні здібності під час міні-інсценівки. Глядачі взяли активну участь у патріотичній руханці та цікавій вікторині. Особливо хвилюючими були пісні на слова Тараса Шевченка в сучасній інтерпретації.

Зважаючи на сьогоднішні події в Україні, Шевченкові заповіти не загубилися, не розтратились у плині часу, не заховалились під товстим шаром пилу. Величне слово Кобзаря підтримує нас у скрутні хвилини й надихає на нові звершення. Сьогодення свідчить, що український народ шанує свого Кобзаря, знає його вірші, бере собі за девіз його заповіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора