A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

27 січня 2023 р. в Хустській ЗОШ I-III ступенів №4 Хустської міської ради відбулося засідання команд психолого-педагогічних супроводів учнів з ООП

Дата: 27.01.2023 11:38
Кількість переглядів: 41

Згідно з планом засідань команд психолого-педагогічних супроводів та на виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 8 червня 2018 р. № 608 “Про затвердження примірного Положення про команду психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами в закладі загальної середньої та дошкільної освіти” та постанови Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2021 р. №957 ”Про затвердження порядку організації інклюзивного навчання у закладах загальної середньої освіти”, спільно з Плискою Оксаною Миколаївною, фахівцем-консультантом Хустського ІРЦ Хустської міської ради, (директор Шкромида Лариса Дмитрівна) 27 січня 2023 р. в Хустській ЗОШ I-III ступенів №4 Хустської міської ради відбулося засідання команд психолого-педагогічних супроводів учнів з ООП.

Метою засідання був моніторинг навчальних досягнень учнів за перший семестр 2022-2023 н.р. щодо реалізації цілей корекційно-розвиткової роботи. Присутні звернули увагу на сильні та слабкі сторони дітей, визначили подальші напрямки та пріоритети навчально-корекційної роботи на другий семестр поточного навчального року.

Фахівцем центру Плискою О.М. були озвучені змістовні рекомендації щодо адаптації та модифікації навчальних предметів та надання корекційно-розвиткових послуг. Оксана Миколаївна надала корисну інформацію батькам учнів з ООП та командам супроводів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора