A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

Тиждень інформатики

Дата: 26.11.2023 12:02
Кількість переглядів: 139

Традицією в нашій школі є проведення предметних тижнів, зокрема тижня інформатики. Метою проведення тижня інформатики було поглиблення й розширення знань з інформатики, підвищення інтересу учнів до предмету, формування пізнавальної активності, розширення кругозору учнів, формування креативних комунікативних умінь школярів,  розвиток особистісних якостей та інтелектуальних здібностей учнів.

Розпочався тиждень інформатики із інтерактивної гри «Знайди слова», а також учні мали змогу ознайомитися з інформаційним рядом «Пристрої майбутнього» та «Розробники сьогодення». Протягом тижня було проведено конкурс «Кращий TikTok» .

У вівторок учні спробували виконати всі завдання ВЕБ-квесту «Безпечний інтернет» і це їм звичайно вдалося.

У середу і четвер, Борщик Антоніна Юріївна та Раковці Яна Олександрівна провели інтелектуальні ігри «Знавці інформатики» для хлопців та дівчат 8 –х класів та «Найрозумніший» для  інтелектуалів 9-х класів. Метою інтелектуальних ігор був розвиток стійкого інтересу до інформатики, формування творчої особистості, формування комунікаційної компетенції, виховання поваги до суперника, стійкості, волі до перемоги, спритності; повторення й закріплення основного матеріалу в нестандартній формі, розширення зв'язків з іншими предметами.

Для учнів 2-х класів було організовано екскурсію в кабінет інформатики, під час якої учні змогли ознайомитися з оформленням кабінету інформатики, переглянули відео про сучасні комп'ютерні пристрої.

Для учнів початкової та середньої школи було організовано ще такі заходи:

  • Paint-арт «Комп’ютерний Всесвіт»

  • Селфі-студія «FACEBOOK & INSTAGRAM»

  • Каліграфічна хвилинка і т.д.

Підсумком тижня  стало виготовлення лепбука, учні показали власне бачення проблем, пов’язаних із використанням Інтернету, підійшли до його виготовлення творчо і креативно.


 

Тиждень інформатики пройшов яскраво та насичено, діти отримали задоволення від цікавих вікторин, конкурсів та інтелектуальних ігор, пов’язаних з інформатикою. Всі переможці відзначені дипломами та грамотами найкращих знавців світу інформаційних технологій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора