A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

28 березня 2023 року у  Хустській ЗОШ №4 було проведено засідання атестаційної комісії І рівня

Дата: 28.03.2023 13:45
Кількість переглядів: 241

        

         Атестація педагогічних працівників – система заходів, спрямованих на всебічне та комплексне оцінювання їхньої педагогічної діяльності. За результатами атестації педагогічного працівника незалежно від обсягу його педагогічного навантаження встановлюється його відповідність або невідповідність займаній посаді.

        28 березня 2023 року у  Хустській ЗОШ №4 було проведено засідання атестаційної комісії І рівня, під час якого розглянуто матеріали діяльності за  міжатестаційний період педагогічних працівників, які підлягали черговій атестації у 2022/2023 навчальному році.

         Ігнат В.В. – директор школи, голова комісії, доповіла присутнім про те, що протягом навчального року атестаційна комісія вивчала роботу 10 педагогів школи, здійснила систему заходів, спрямованих на комплексне оцінювання педагогічної діяльності вчителів, що атестувалися. Голова атестаційної комісії запропонувала членам комісії розглянути кандидатуру кожного педагога окремо і внести на голосування пропозиції щодо результатів атестації педагогічних працівників у поточному навчальному році.

         Члени атестаційної комісії дали комплексну оцінку діяльності педагогів: Рацина А. С.(Ігнат В.В – директор школи), Сухиняк М.Д.,  Узун В.В., Смереки Б.В., Коломієць В.В., Бучок А.С. (Гангур Т.В. – заступник директора школи з навчально-виховної роботи), Сабадош М.I., Горбатої Г.Й., Країло О.М., Зеленяк С.В. (Бучок А. С. – заступник директора школи з навчально-виховної роботи), та вихователів групи продовженого дня Сабадош М.І., Горбатої Г.Й. (Сидяртова М. Й. – заступник директора школи з навчально-виховної роботи). Було відзначено, що педагогічними працівниками проводилася серйозна та систематична робота, активно впроваджувалися в освітній процес сучасні методи і форми навчання.

        За рішенням атестаційної комісії І рівня трьом педагогам присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст І категорії», порушено клопотання перед комісією ІІ рівня про присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» двом учителям, про відповідальність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії та присвоєння педагогічного звання «старший учитель» двом педагогам, про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічному званню «старший учитель» двом учителям, про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічному званню «учитель-методист» одному педагогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора