A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

10 травня на базі Кірешської початкової школи відбулася зустріч внутрішньо переміщених осіб із керівниками гуртків Хустської ЗОШ І – ІІІ ст. № 4 Коломієць В. В. та Гричкою Н. І. де вони ознайомили гостей з визначними місцями нашого краю.

Дата: 27.05.2022 14:06
Кількість переглядів: 54

10 травня на базі Кірешської початкової школи відбулася зустріч внутрішньо переміщених осіб із керівниками гуртків Хустської ЗОШ І – ІІІ ст. № 4 Коломієць В. В. та Гричкою Н. І. За допомогою віртуальної подорожі Віта Василівна ознайомила гостей із визначними місцями Хустщини. Присутні побували і у столиці лозоплетіння Ізі, на сироварні Нижнього Селища; відвідали музей нашого міста та побачили 3D зображення Хустського замку. У захваті були і від ранчо Хайленд, від страусиної та оленячої ферм.

Жалкували, що не побачили величезний кошик, який тогоріч потрапив у книгу рекордів Гіннеса.

Наталія Іванівна розповіла присутнім на зустрічі про наймиліших «мешканців» Закарпаття – міні-скульптурки. Вони викликали захоплення як у дітей, так і у дорослих. Їх поява на екрані була повним сюрпризом для всіх. Інформація зацікавила: кожна скульптурка чудово доповнює затишні вулички Ужгорода, і всі вони поставлені реальним людям, які колись жили, або відвідали Срібну Землю. Всього в Ужгороді нараховують 46 міні-скульптурок, але найпопулярніші серед них, це – статуя Свободи, кубик Рубика, Їглавські їжачки, кіфлик, Ейфелева вежа, солдат Швейк, опришко Шугай, шоколадна Україна та багато інших.

У гостей було багато запитань, щодо відвідин наших пам’яток, так і про їх точне місце знаходження (це стосується міні-скульптурок, тому що навіть не всім мешканцям Закарпаття вони відомі).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора