A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

21 вересня - Міжнародний день миру

Дата: 21.09.2023 20:56
Кількість переглядів: 35

21 вересня - Міжнародний день миру. Цього дня ми маємо нагадати собі про нашу спільну відповідальність у збереженні миру на Землі, про важливість миру як найціннішого дару.

Проте нині сучасний світ зіткнувся з викликом – кровопролитною війною росії проти України. Російський агресор атакує Україну з 2014 року. Із лютого 2022 року рашистська орда розпочала широкомасштабний геноцид українського народу на очах усієї світової спільноти. Ракетні удари по всій території України, десятки тисяч жертв серед мирного населення, сотні вбитих дітей, зруйновані школи та лікарні, знищені цілі міста... Кожен українець мріє про перемогу і якнайшвидше припинення бойових дій, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою і світле майбутнє дітей, про загоєння болючих ран у людських серцях і захист від агресорів.

Традиційно, з нагоди Дня миру у Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 було проведено ряд заходів спрямованих на ознайомлення учнів з історією започаткування Міжнародного дня миру; сприяти вихованню в них почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю, сприяти формуванню активної життєвої позиції, спонукати учнів до активної участі в житті суспільства, звернути увагу на необхідність завершення війн та конфліктів, а також підкреслити важливість мирних переговорів, дипломатії та толерантності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора