A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

Музичні перерви у Хустській ЗОШ №4. Караоке під назвою «Хай лине українська пісня!»

Дата: 15.11.2022 21:41
Кількість переглядів: 24

То драйвово, то вальсово-романтично, але завжди весело та патріотично проходили музичні перерви у Хустській ЗОШ №4, організовані вчителем української мови та літератури Раковці Н.В., адже учні 5-11 класів брали активну участь у караоке під назвою «Хай лине українська пісня!»

Патріотичні пісні — невід’ємна частина життя українського народу. Багато з них створені невідомими авторами і стали народними. Зміст цих пісень вистражданий і зрозумілий кожному українцю. Досить згадати пісню «Ой, у лузі червона калина», що стала надзвичайно популярною.

Сучасність теж може похвалитись досить великим та змістовним надбанням українських патріотичних пісень, мета яких підтримувати та об’єднувати націю в єдине, для того, щоб бути достатньо сильними при відстоюванні власної незалежності, волі та суверенітету Української Держави. « Українська лють» Христини Соловій, «Добрий ранок, Україно!» Нумер 482, «Біля тополі …» SHUMEI, « Думи» Артема Пивоварова, «Батьківська мова» Шарган Тетяни - у виконанні учнів школи сьогодні звучали по-особливому: щиро та амбітно, линули від самого серця, торкалися струн душі. Усі виконані пісні були присвячені мужнім захисникам, які впевнено наближають нашу перемогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора