A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

Профорієнтаційна робота в школі

Дата: 23.11.2023 21:48
Кількість переглядів: 27

Сучасний професійний світ стає все більш різноманітним, збільшується кількість вищих навчальних закладів. Для багатьох старшокласників це ускладнює вибір майбутньої професії, і профорієнтаційна робота в школах є доречною і своєчасною: профорієнтаційні заходи можуть допомогти майбутнім випускникам визначити свої інтереси, здібності та індивідуальні якості.

Способів привернути увагу до професій чимало, однак найбільш дієвий той, який дозволяє не тільки почути, але й побачити представників сучасної професії.

Саме в такому заході взяли участь учні 11-го класу нашої школи. Представники Хустського районного управління поліції ГУНП в Закарпатській області розповіли про актуальні питання, пов'язані з охороною правопорядку, умови вступу до ВНЗ внутрішніх справ, вимоги до кандидатів та навчання у вишах МВС, подальше працевлаштування та можливість кар’єрного росту тощо.

З метою організації профорієнтаційної роботи серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Закарпаття та обгрунтованого вибору ними напряму подальшої вищої освіти.

23 листопада 2023 року учні нашої школи взяли участь у відкритій онлайн-конференції, лекторами якої були представники ДСНС України.

Майбутні абітурієнти дізналися про навчання та умови вступу до Національного університету цивільного захисту України.

Учні були вдячні організаторам за цікавий та пізнавальний захід.

Профорієнтаційна робота в школі

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора