A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

Колектив Хустської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 щиро запрошує майбутніх першокласників на заняття з підготовки до навчання в освітньому закладі

Дата: 30.03.2024 21:59
Кількість переглядів: 7

НАШІ ПЕРШІ КРОКИ ДО ПЕРШОГО КЛАСУ

Якщо Ви вважаєте, що майбутнє вашої дитини буде пов’язане з інтелектуальною сферою або хочете, щоб вона всебічно розвивалася,тоді Вам точно до нас.

Колектив Хустської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 щиро запрошує майбутніх першокласників на заняття з підготовки до навчання в освітньому закладі та пропонує сучасний підхід в межах науково-педагогічного проєкту, заснований на програмі «Інтелект України».

Усім відома одвічна істина, що діти – це наше майбутнє!!!

А освічені діти – це в перспективі успішні дорослі: лікарі, підприємці, програмісти, державні управлінці тощо. Запорукою успіху є, перш за все, якісна освіта. Основи знань закладаються саме в початковій школі. У перші роки навчання розвиваються лідерські якості, творчість, прищеплюються звички для навчання в середній і старшій школі. Тому часто батьки постають перед проблемою: як обрати навчальний заклад та програму?

Навчання в початкових класах за програмою проєкту «Інтелект України» дає учням знання та забезпечує уміння використовувати їх в реальному житті, робить дітей розумними, розсудливими, творчими, а також закладає міцний фундамент для подальшого всебічного розвитку кожного учня як особистості з високим рівнем інтелектуальних здібностей.

Якщо Ви бажаєте, аби Ваша дитина здобувала якісну освіту, яка відповідає новітнім стандартам та вимогам часу, то запрошуємо на навчання у 1клас Хустської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4.

Радо чекаємо на нові зустрічі з нашими майбутніми першокласниками!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора