A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

1 вересня у Хустській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 пройшло свято Першого дзвоника

Дата: 02.09.2022 23:31
Кількість переглядів: 72

День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві.  Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого. 

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників.  Цього року для першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перші кроки на шляху до Країни Знань.

У всіх класах школи пройшов перший патріотичний урок «Ми українці: честь і слава незламним», метою якого було виховання почуття гордості приналежності до незламного українського народу, який героїчно боронить власну державу, виховання глибокої пошани до загиблих Героїв і вшанування їх світлої пам’яті, поваги до Збройних сил України, виховання співчуття до людей, скалічених війною, виховання стійкості до впливів пропаганди країни-агресора.

У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила  у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Крім того, для учнів перших, дев’ятих та одинадцятих класів була організована Урочиста лінійка.

Директорка закладу Ігнат Віталія Василівна привітала та побажала щасливого навчального року учням, терпіння та натхнення вчителям, успіхів, здоров’я та мирного неба усім присутнім. Учні 1 класу виконали патріотичний флеш-моб «Ми за мир на Україні" під керівництвом вчительки хореографії Лавренко Мар'яни Іванівни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора