A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

Тиждень з протидії булінгу

Дата: 02.10.2019 13:12
Кількість переглядів: 191

     Проблема цькування у школах останнім часом є однією серед найактуальніших в українській освіті, тому в ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 було проведено Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу.( на виконання листа Департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА за № 01-15/3114 від 12.09.2019року «Про проведення у закладах освіти Всеукраїнського тижня з протидії булінгу»).
     Під час тижня було проведено ряд просвітницьких заходів. Практичним психологом школи Ігнат В.В. та соціальним педагогом Скрибченко В.М. було проведено бесіди у 7-9-х класах на тему: «Правила уникнення булінгу», години спілкування у 5-6-х класах «Не роби вигляд, що не бачиш», тренінгові заняття у 5-х класах на тему: «Ми – проти боулінгу!». Також проведено анкетування серед учнів 8-11-х класів: «Протидія булінгу».     

     Попередити булінг можна тільки у разі спільної роботи всіх учасників навчального процесу. Тому в нашій школі класними керівниками було проведено класні години «Стоп булінг!». Учні школи підготували виставку стінгазет «Світ без насильства». Під час проведення вищезгаданих заходів учні ознайомилися з поняттям булінг, його видами та проявами, розвивали навички конструктивного вирішення конфліктних ситуацій, толерантного спілкування, підготували поради, як уникнути різних видів цькувань, насильства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора