A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

Cвято Першого дзвоника

Дата: 11.09.2019 20:41
Кількість переглядів: 191

      1 вересня у Хустській ЗОШ №4 традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року.

      Перший дзвоник – це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для 78-ти першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

      А для 44 учнів одинадцятого класу цей навчальний рік — останній у шкільному житті, вони — майбутні випускники 2020 року. Цьогорічний День знань запам’ятався усім. І насамперед – дітям. Танцювальний флешмоб у виконанні випускників та класного керівника Гангур Тетяни Василівни став кульмінацією першовересневої лінійки.

      Від усієї душі хочеться побажати усім учням школи успіхів у навчанні та тільки приємних вражень на новий навчальний рік !

???° ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 1 ???µ?»?????µ??, ?????°?????±?°, ?????»???° ?? ???° ???»?????µ

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора