A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

80-ТІ РОКОВИНИ ТРАГЕДІЇ БАБИНОГО ЯРУ

З метою гідного вшанування пам’яті жертв злочинів, скоєних нацистами під час окупації міста Києва в роки Другої світової війни, та у зв'язку з 80-ми роковинами від початку трагічних подій у Бабиному Яру – масового вбивства євреїв, українців, ромів та осіб інших національностей, вчителькою історії Ковач Тетяною Іванівною проведено виховну годину. Головною метою виховної години було залучити школярів до осмислення уроків історії Другої світової війни та Голокосту для розуміння проблем сучасного розвитку суспільства, необхідності формування атмосфери гуманізму та толерантності, активної життєвої позиції, яка базується загальнолюдських моральних цінностях. Учні разом з вчителькою проаналізували трагедію Голокосту, з’ясували його передумови, механізми, наслідки, ознайомилися з такими поняттями, як моральна відповідальність, свобода вибору, стереотипи, упередження, дискримінація.

23:03 29.09.2023

Доброю традицією у Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 стало напередодні Дня працівника освіти вітати вчителів-пенсіонерів з професійним святом

Уже доброю традицією у Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 стало напередодні Дня працівника освіти вітати вчителів-пенсіонерів з професійним святом.

12:51 29.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора