A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Про заходи з нагоди вшанування річниці бойових дій при Дебальцеві

На виконання наказу управління освіти, релігій та у справах національностей Хустської міської ради за № 15 від 11.02.2021 року «Про заходи з нагоди вшанування річниці бойових дій при Дебальцеві» у школі організовано і проведено наступні заходи:

16:02 25.02.2021

14 лютого - День Святого Валентина

  14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання.          У Хустській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4.Рано-ранесенько почала працювати святкова пошта, адже «Скринька кохання» була переповнена валентинками, які розносили шкільні Купідони .Активісти школи організували святкову фотозону подарувавши краплинку своєї доброти, любові.

15:32 25.02.2021

09 лютого 2021 р. – Міжнародний день безпечного інтернету.

У наш час особливо важливого значення набуває інформація. Усе частіше потрібне володіння швидкими й точними даними про предмет діяльності. Найбільш зручним способом одержання й передачі різноманітної інформації є використання глобальної мережі Інтернет, яка може бути як всесвітньою енциклопедією, що об’єднує інформаційні ресурси всього світу, так і зловісною павутиною, яка губить людей.

14:40 25.02.2021

Новорічне свято для учнів 1-х та 4-х класів.

Новий рік – це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні з нетерпінням чекають цього дня, коли до них завітає чарівна новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою та казковими героями .Сьогодні в актовій залі нашої школи відбулися новорічні вітання для учнів 1-х та 4-х класів. Діти отримали масу задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій. Хоч і трошки в обмеженому форматі відбулося свято, та святкового настрою це нам всім не зіпсувало. Бажаємо всім залишатися здоровими!

10:15 04.01.2021

Свято "Святого Миколая"

В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше чекають на це свято.

09:34 04.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора