A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська загальноосвітня школа І-ІII ступенів №4
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

1 червня Міжнародний день захисту дітей

Традиційно 1 червня у світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. Цьогоріч цей день особливий! Без миру немає дитинства,немає майбутнього! Мир у рідній Україні- це найзаповітніше бажання усіх дітей,усіх батьків,усіх українців!

16:15 01.06.2022

« Пишу,малюю листа українському герою»

На виконання листа Департаменту освіти і науки,молоді та спорту Закарпатської ОДА від 25.05.22 у Хустській ЗОШ N’4 проведено акцію « Пишу,малюю листа українському герою» 

14:38 01.06.2022

Учні та педагогічний колектив Хустської ЗОШ І-ІІІступенів №4 долучилися до флешмобу під назвою «Я-Україна!»

У мирний час у День вишиванки зазвичай відбуваються святкові заходи, флешмоби та концерти, але під час воєнного стану масові зібрання заборонені. Проте одягнути вишиванку, хай навіть удома, було дуже важливим для українців у цей нелегкий час.

14:40 27.05.2022

З Днем вишиванки!

З Днем вишиванки! Не забувайте про своє коріння, пам'ятайте про те, звідки всі ми прийшли. Національна пам'ять надзвичайно важлива, і тільки ми з вами можемо її зберегти та передати нащадкам. Нехай ваше життя буде барвистим, як вишиванка!

14:29 27.05.2022

Стежками с.Боронява мандрували гості зустрічі ,яка відбулася нещодавно в Кірешській ЗОШ.Соціальний педагог Скрибченко Віта Михайлівна розповіла про історію та звичаї рідного села

Стежками с.Боронява мандрували гості зустрічі ,яка відбулася нещодавно в Кірешській ЗОШ.Соціальний педагог Скрибченко Віта Михайлівна розповіла про історію та звичаї рідного села,а також продемонструвала фото найвідоміших куточків місцевості:урочище "Проба",-мінеральне джерело, ВАТ"Закарпатська рибоводна станція",Благовіщенський монастир чину Святого Василія Великого,"Сокирницький цеолітовий завод ",який знаходиться на землях с.Бороняво. Вчителем образотворчого мистецтва Галиною Василівною було проведено майстер-клас з малювання поля нарцисів за допомогою нестандартних технік. Цей вид роботи зацікавив не тільки дітей, а й дорослих. В приміщенні панувала творча і креативна атмосфера. Після закінчення творчої роботи було дуже приємно бачити сяючі очі та щирі посмішки наших гостей.

14:15 27.05.2022

10 травня на базі Кірешської початкової школи відбулася зустріч внутрішньо переміщених осіб із керівниками гуртків Хустської ЗОШ І – ІІІ ст. № 4 Коломієць В. В. та Гричкою Н. І. де вони ознайомили гостей з визначними місцями нашого краю.

10 травня на базі Кірешської початкової школи відбулася зустріч внутрішньо переміщених осіб із керівниками гуртків Хустської ЗОШ І – ІІІ ст. № 4 Коломієць В. В. та Гричкою Н. І. За допомогою віртуальної подорожі Віта Василівна ознайомила гостей із визначними місцями Хустщини. Присутні побували і у столиці лозоплетіння Ізі, на сироварні Нижнього Селища; відвідали музей нашого міста та побачили 3D зображення Хустського замку. У захваті були і від ранчо Хайленд, від страусиної та оленячої ферм.

14:06 27.05.2022

Івана Хланти «Казки та легенди з-під Хустського замку».

Казка-чи не єдиний жанр, зрозумілий як дітям, так і дорослим. Це незамулене джерело народної мудрості.Вона виховує,вчить пізнавати навколишній світ,себе,суспільство.У казці найяскравіше відображена народна культура,розкрито національний характер.Саме тому темою для зустрічі з внутрішньо переміщеними особами ,яка відбулася 5 травня на базі Кірешської початкової школи,було обрано усну народну творчість.

13:25 10.05.2022

«Оберіг для воїна»

Багато мужніх воїнів віддали свої життя за українську землю, відстоюючи цілісність нашої держави. Але ще з більшою впертістю продовжують боронити Україну ті, хто вижив завдяки молитвам рідних і близьких, завдяки їхній моральній і матеріальній підтримці. В Хустській ЗОШ І-ІІІ ст.№4 з 28 квітня по 5 травня 202 року з ініціативи учнівського самоврядування проведено акцію «Оберіг для воїна», в якій прийняли участь учні 1 -11 класів. Основною метою акції – була підтримка бойового духу українського воїна, вшанування патріотизму й мужності захисників України.

12:36 07.05.2022

«Мандруємо незвіданими стежками Срібної землі» та «Великодні традиції Закарпаття»

У затишній і дружній атмосфері пройшла зустріч з учнями переселенцями, які на даний час навчаються у Кірешській початковій школі Хустської міської ради. Зустріч проведена керівниками шкільних гуртків Сабадош М.І. та Горбатою А.С. на тему: «Мандруємо незвіданими стежками Срібної землі» та «Великодні традиції Закарпаття». Під час проведення заходу відбувся майстер-клас по виготовленню квітки - нарциса вузьколистого, яка занесена до Червоної книги України, а зустрічається тільки на Закарпатті і охороняється в Карпатському біосферному заповіднику, у долині нарцисів, про яку створено багато легенд, міфів, казок

12:29 07.05.2022

«Таємниці української писанки»

Великдень є одним із найулюбленішим святом українців. Ароматні пасочки, різнобарвні писанки та інші смаколики – усе це підіймає настрій.   20.04.2022 керівником гуртка-Джумурат Світланою Миколаївною та педагогом-організатором Ковач Тетяною Іванівною було проведено просвітницький захід для внутрішньо переміщених осіб у с.Бороняво під назвою «Таємниці української писанки».Під час проведення заходу відбувся майстер-клас по виготовленню великодніх писанок у техніці декупаж.

20:43 21.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора